Sport & Gezond­heid

Je kunt alles hebben, maar als je niet gezond bent dan heb je niks. Een goede gezond­heid is het belang­rijkste dat er bestaat. Daarom zorg ik dat ik fit ben.

Door ontspanning naast inspanning, gezond te eten en te drinken en voldoende te slapen en te bewegen. Hoewel niet meer op het hoogste niveau, voetbal ik nog steeds drie keer per week. Zoals op deze foto, in duel met Ronald de Boer tijdens een wed­strijd tegen oud-Ajax (winnaar Champions League 1995).

Sport

In sport en gezond­heid komen wat mij betreft veel zaken samen die ook betrekking hebben op het bedrijfs­leven en de politiek: energie, winnaars­mentaliteit en team­work. Maar ook verwachtings­management, het maken van duide­lijke afspraken, het over­brengen van ervaring op de jeugd, maat­schappe­lijke betrokken­heid en de gezellig­heid. Bij FC Castricum weten we daar alles van!

“Als je fit bent scoor je makkelijker”

Gezondheid

Gezond bewegen hoeft niet altijd top­sport te zijn. Een mooie fiets­tocht, een stevige wande­ling, een prachtige piste tijdens het skiën en zwemmen bij lekker weer kan ook heer­lijk zijn. Net als een balletje slaan op de squash-, tennis- of golfbaan. Dat levert in combinatie met een gezonde levens­stijl de beste balans op. De ‘G’ in de naam van mijn politieke partij staat trouwens voor ‘Gezond’. Ooit opgericht door de plaatse­lijke huisarts is dit nog steeds één van de belang­rijkste thema’s van CKenG.

Contact

7 + 10 =