Business & Toezicht

Van investeren tot toezicht houden en van strategische visie tot pragmatisch marketingplan: de dynamiek van het zakelijk leven geeft mij elke dag energie.

De interactie tussen leveranciers, medewerkers, klanten en stakeholders zorgt onophoudelijk voor nieuwe uitdagingen. Het innoveren en organisaties zich laten ontwikkelen, op weg naar  betere resultaten in een snel veranderende wereld, inspireert mij steeds opnieuw.

Business

Na een succesvolle, internationale periode bij de Amerikaanse multinational 3M ben ik nu meer dan 15 jaar Ondernemer. Met mijn bureau begeleiden wij bedrijven op het gebied van Marketing, met een sterk accent op alles wat Online gebeurt. Met een meer dan interessante mix van partners, klanten en diensten. Business die blijft boeien! De website van 7W Internet Marketing licht een tipje van de sluier op.

“Mensen in hun kracht zetten en vooruit bewegen”

Toezicht

Met de ervaringen van het ondernemerschap help ik graag anderen vooruit. Maar dan op iets meer afstand. Door mee te denken met start-ups, bijvoorbeeld. En als lid van de Raad van Commissarissen of de Raad van Toezicht bij organisaties die al langer bestaan, zoals de Stoomtram Hoorn-Medemblik. Het is mijn bedoeling om in de nabije toekomst meer tijd vrij te maken in mijn eigen onderneming om vaker in de helikopter boven andere business(es) plaats te nemen.

Contact

8 + 12 =