Castricum & Curaçao

Als groot liefhebber van zon, zee en strand is het natuurlijk geweldig om in Castricum te wonen. Na tien minuten op de fiets door het prachtige bos en duingebied wandel je zo het strand op.

Dat fascineert vier seizoenen per jaar. Van de gezellige drukte op mooie zomerdagen tot een westerstorm in het najaar en de eindeloze stilte tijdens koude winterdagen. Het geruis van de golven zorgt altijd voor rust, inspiratie en creativiteit.

Strand Castricum

Dit decor leent zich ook heel goed voor zakelijke bijeenkomsten. Om te brainstormen of de kompassen gelijk te zetten. De strandpaviljoens zijn het hele jaar geopend en bieden een groot aantal faciliteiten. Zoals een goede keuken, verkoeling in de zomer en een warme open haard in de winter. En altijd een fantastisch uitzicht!

“Een stip op de horizon geeft richting”

Curaçao

Ik zet niet alleen in Castricum aan Zee een stip op de horizon. Mijn dochter Angela woont en werkt op Curaçao. Logisch dat ik in de winter graag naar de Caribbean vlieg om tijd met haar door te brengen en te genieten van het relaxte leven op de heerlijke strandjes van het eiland. Tussendoor Angela adviseren over haar bedrijfsvoering en op afstand grip houden op mijn eigen zaken. Maar uiteindelijk gaat er gaat niets boven een heerlijk dagje zwemmen, snorkelen, varen, duiken en met een cocktail uitrusten onder een palmboom.

Contact

8 + 1 =